Stjärnor till familjens största stjärna

Ja men, så att. Då var vi där igen då. Det märks kanske att jag haft lite att stå i i veckan och varit lite lagom disträ. Maken har varit på kurs i Malmö i och borta hemifrån sedan i tisdags morse. För första gången sedan yngsta föddes har jag fått rodda ihop allt här hemma hela dygnet med alla fyra grabbarna. På det har jag haft besök på mvc/bvc och logoped inbokat + två olika kvällsaktiviteter med skola resp förskola. Lite uppbackning har jag fått utav min far den ena kvällen och min mor den andra när vi varit iväg på kvällsaktiviteterna. Men jodå, det har gått. Men jag har visst glömt det där med att lägga in text till mina bilder i blogg"inläggen" ;-).

Nåväl, under söndagens "morsdagssömnad" så fick jag även en t-shirt till maken färdig. Jag sydde faktiskt till alla, utom mig själv. Men det ska jag ta igen imorgon hade jag tänkt. Och kanske lite på lördag med.
 En riktig festblåsa ska det bli ;-). Och maken kommer inte att få ha sin stjärnt-shirt då inte ;-). Sådär ja, inte mycket ikring det huvudsakliga ämnet, utan mest kuriosa om varför det blivit så galet med blogginläggen senaste veckan. Nu ska jag däremot vara förutseende och fortsätta vidare med bloggandet. Må gott!


Tyg: stjärnor från Liandlo, turkos mudd från JNYdesign. Storlek L herr.

Kategori: